Боротись з комарами інноваційними методами. Мер пропонує боротись зі шкідниками силами «Зеленгоспу»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.07.2021 · 20:17 · переглядів - 5206

На черговій сесії міської ради з  бюджету виділено понад 160 тисяч гривень на боротьбу з комарами. В наступному році міський голова Валерій Баранов пропонує залучати комунальників до дезінсекції міських територій.


Нашестя комарів в Бердянську, на думку Валерія Баранова, результат зміни клімату і застарілих методів боротьби з комахами. Тому, щоб уникнути повторення цьогорічної історії, мер міста пропонує розпочати роботу з отримання ліцензії на проведення заходів із дезінсекції комунальному підприємству «Зеленгосп».

Раніше дане комунальне підприємство вже розпочало процедуру отримання дозволів на санітарну обробку дерев від червецю. Якщо комунальники зможуть працювати із хімікатами проти комарів, на думку Валерія Баранова це суттєво підвищить ефективність роботи профільного підприємства Профдезінфекція і дозволить уникнути цьогорічних проблем із засиллям комах.

Депутати міської ради нагадали міському голові, що сезон ще не завершено, тому необхідно продовжувати роботу по травлі комарів. Заступник міського голови Олена Божкова, яка тимчасово курує і сферу ЖКГ, зазначила, що додаткових 160 тисяч гривень має вистачити до кінця літа.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок