Чи місце дискримінації на ринку праці?

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
25.03.2021 · 15:33 · переглядів - 2565

«Дискримінація» - чи є місце такому терміну в ХХІ сторіччі? Існує безліч дискусій стосовно цієї теми. Але, на жаль, дехто з роботодавців все ж таки керуються застарілими постулатами, що є перешкодою для сучасних шукачів роботи на шляху до офіційного працевлаштування.

Чи місце дискримінації на ринку праці?

З метою підвищити правову обізнаність безробітних громадян, поінформувати їх про власні права. роз’яснити норми трудового законодавства 22 березня поточного року в Бердянському міськрайонному центрі зайнятості пройшов семінар за участю Вікторії Донцової, яка є постійним соціальним партнером служби зайнятості.

Вікторія Віталіївна – успішний та компетентний юрист, представник Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, їй було чим поділитися з присутніми. Вона висвітлила присутнім  економічні, соціальні та трудові гарантії при офіційному працевлаштуванні, які діють не лише у межах країни, але й за кордоном. Окрему увагу приділила нормам законодавства про запобігання та протидії дискримінації в Україні. Захід завершився доречними запитаннями, на які учасники отримали змістовні відповіді.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок