Девайси від glo™ із різними режимами нагріву тютюну

Бердянськ 24
28.02.2023 · 13:49 · переглядів - 271

Якщо ви тільки знайомитесь з продукцією glo™, то потрібно розібратися не тільки в  девайсах, а і в їхніх характеристиках. Бренд має 2 лінійки:

Девайси від glo™ із різними режимами нагріву тютюну
На правах реклами. glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

  • HYPER. До цієї лінійки на даний час входять моделі glo™ HYPER PLUS, HYPER+ UNIQ та найсучасніший наразі пристрій від glo ™  HYPER X2;
  • PRO лінійка представлена у двох моделях: PRO та новий PRO SLIM.

В основі роботи кожної моделі — інноваційна технологія, що розроблена для того, аби досвід користування пристроєм був максимально зручним та комфортним. Наприклад, щоб задовольнити різні запити користувачів, усі пристрої glo™ мають два режими роботи: Standard і Boost, які дають змогу керувати насиченням та змінюють швидкість нагрівання девайсу.

Що в пристроях glo™ означають режими Standard та Boost?

Стандартний режим (Standard) має нижчу температуру нагрівання, ніж режим Boost. В залежності від моделі, температура нагріву буде різною. Для моделей HYPER X2, HYPER+ UNIQ, PRO, PRO SLIM вона складає до 250°C, а для моделі HYPER+ цей показник — до 240°C. Час нагрівання у режимі Стандарт для всіх пристроїв складає 20 секунд, а сесія триває 4 хвилини.

Температура нагрівання під час використання режиму glo™ Boost  (іноді помилково називається “Гло турбо режим”) відрізняється в залежності від серії. У лінійці HYPER температура складає до 270°C, а в glo™ PRO режим Boost нагріває камеру трохи сильніше — до 280°C.

На відміну від стандартного режиму, у Boost відбувається швидше нагрівання, яке зменшує час підготовки до сесії до 15 секунд для лінійки HYPER та до 10 секунд для лінійки PRO. Крім того, температура також впливає на тривалість сесії — при використанні режиму Boost вона коротша (складає 3 хвилини), проте інтенсивніша.

Як увімкнути режим Boost на девайсі glo™

Використовувати режим Standard чи Boost — вибирати вам залежно від особистих побажань до насичення під час сесії.  Вмикаються вони наступним чином:

  • Режим Standard glo™. Для ввімкнення потрібно натиснути та утримувати кнопку керування протягом трьох секунд, щоб запустити процес нагрівання. На початку нагрівання пристрій завібрує, після цього кнопку керування можна відпускати. Світловий індикатор почне мерехтіти, а через 20 секунд засвітяться всі чотири індикатори навколо кнопки керування і пристрій знову завібрує, сигналізуючи вже про готовність до використання.
  • Режим Boost glo™. Для увімкнення режиму потрібно натиснути та утримувати кнопку керування впродовж п’яти секунд, щоб запустити процес нагрівання. Про розігрівання пристрою повідомлять світлові індикатори навколо кнопки керування, які засвітяться по колу - через 10 секунд для glo™ PRO і glo™ PRO SLIM та через 15 секунд для glo™ HYPER+ та glo™ HYPER+ UNIQ девайс буде готовий до використання.

Майте на увазі, що для нового пристрою glo™ HYPER X2 виробником створена оновлена логіка керування режимом нагрівання Boost за допомогою окремих кнопок:

  • кнопка зверху запускає Boost режим;
  • нижня кнопка — режим Standard.

Крім цього, оновлений LED-індикатор додатково сповістить про включення саме режиму Boost.

Якщо ви користуєтесь пристроєм уперше, рекомендуємо спробувати обидва режими та визначити для себе, у якому інтенсивність насичення підходить саме вам.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок