До Дня народження Анатолія Резнікова в Бердянському порту презентовано виставку

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.02.2022 · 15:31 · переглядів - 7885

19-го лютого Анатолію Резнікову виповнилося б 85 років. З цієї нагоди на честь екс-керівника Бердянського морського порту презентовано виставку

До Дня народження Анатолія Резнікова в Бердянському порту презентовано виставку

Анатолій Резніков очолював Бердянський порт з 1985 по 2004 рік. За період роботи Анатолія Резнікова порт розширив складські площі, реконструйовано причали, побудовано житлові будинку, дитячий садок «Ластівка», відкрито поліклініку та фізкультурно-оздоровчий клуб «Водник».  Підприємство неодноразово відзначалось відомчими нагородами.

До дня народження екс-керівника підприємства в музею історії порту, його завідувач Євген Денисов підготував експозицію. На виставку завітали племінник Анатолія Резнікова Володимир Резніков, нинішня очільниця ДП «БМТП» Ольга Самініна, керівник профспілкової організації Василь Гривко, ветерани підприємства.

Так, Ольга Самініна підкреслила важливість заходів із вшанування пам’яті прославлених керівників підприємства і подякувала трудовому колективу за його відданість. Василь Гривко зазначив, що трудовий колектив порту та профспілка виступатиме з ініціативою встановлення пам’ятної дошки Анатолію Резнікову.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок