До опалювального сезону влада має намір встановити нові тарифи. "Наш край" закликає вірити Президенту

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.10.2021 · 15:52 · переглядів - 6919

Понад 32% зростання вартості теплопостачання може очікувати на бердянців вже до нового опалювального сезону. Меморандум між Президентом і Асоціацією міст України для бердянців може виявитись порожнім документом.


Тарифна політика міської влади цієї осені викликає не просто безліч запитань, а цілий шквал обурення серед населення. Спочатку переглянуто вартість проїзду, через тиждень заговорили про нову можливість зростання тарифів на громадські перевезення, паралельно триває обговорення про необхідність затвердження нових розрахунків тепломережі. В черговий раз тарифи на тепло обговорили на сесії міської ради.

Так, Валерій Баранов продовжує наполягати, що економічні розрахунки тепломережі обгрунтовані і навіть при збереженні минулорічної вартості газу, тариф для населення все одно має зрости. Якщо ж центральна влада передбачить в бюджеті країни компенсації для населення, тоді тепломережа отримає різницю коштів. За словами Валерія Баранова компенсація має скласти понад 60 млн гривень.

Депутат від "Нашого краю", в минулому очільник міського осередку "Європейської солідарності" Віктор Цуканов закликав міського голову вірити Президенту Зеленському, оскільки Гарант запевнив українців в збереженні минулорічних тарифів на тепло.

Проект рішення про затвердження тарифів БПТМ виноситься на найближче засідання виконавчого комітету.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 березень, вівторок 2024
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок