Дотягнутися до "Мрії": в Україні запустили застосунок для освіти дітей за кордоном

По матеріалам Еспресо
01.09.2023 · 16:54 · переглядів - 358

Цей застосунок сприятиме навчанню як дітей усередині країни, так і тим, хто вимушено опинився за кордоном через повномасштабну війну, повідомив президент України Володимир Зеленський

Дотягнутися до "Мрії": в Україні запустили застосунок  для освіти дітей за кордоном

"Українська освітня "Мрія". Новий застосунок, який допомагатиме мільйонам наших людей так само ефективно, як "Дія". Українські учні та учениці, батьки, вчителі – кожен зможе скористатися функціями "Мрії", - написав він.

"Сьогодні зробив першу презентацію проєкту. І саме тим, хто буде нею користуватися. Українські школи та наші хлопці й дівчата, які навчаються зараз за кордоном. Наші вчителі", - додав президент.

З нагоди Дня знань він поспілкувався в режимі відеоконференції з українськими учнями та педагогами й привітав їх із початком нового навчального року. До онлайн-спілкування долучилися майже 40 навчальних закладів із 23 областей України, у тому числі з прифронтових міст. Також під'єдналися діти біженців, які навчаються у Стамбулі, Вільнюсі, Варшаві, Мюнхені.

Розповідаючи учасникам відеоконференції про новий застосунок, Зеленський зазначив, що він зазнаватиме змін та оновлень, зокрема, в плані дизайну, інтерфейсу, також збільшуватиметься кількість функцій. Оновлення представлятимуть очільники Мінцифри та МОН.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок