Голова БРДА Олексій Бакай відзвітував за 2021-й рік

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
17.02.2022 · 11:14 · переглядів - 6115

16-го лютого в районній державній адміністрації відбувся звіт Олексія Бакая

Голова БРДА Олексій Бакай відзвітував за 2021-й рік

Звіт було побудовано за трьома основними напрямками: соціальна підтримка населення, заходи з водозабезпечення району та реконструкція доріг. З приводу соціальної підтримки населення було проаналізовано стан запровадження та виконання державних і регіональних програм, заходи з протидії коронавірусу, відкриття спортивних об’єктів та проведення турнірів, реалізація програм в сфері освіти і т.д.

В минулому році в сфері водозабезпечення району проведено серію заходів для розробки комплексного проекту забезпечення водою мешканців укрупненого району. Спільно з Інститутом водних проблем та меліорації налагоджено роботу в даному напрямку. Перші результати оприлюднено на нараді в Запорізькій ОДА під головуванням очільника області Олександра Старуха. Паралельно з цим, спільно з керівництвом Маріупольського району проведено переговори з представниками французької фірми «BETEN Ingenierie International», яка займається питаннями водозабезпечення Маріупольського району. За підсумками зустрічі домовлено розпочати координацію в питанні забезпечення не тільки Маріупольського, а й сусіднього Бердянського району. Наразі французькі експерти опрацьовують технічну документацію наявної мережі водозабезпечення Бердянського району та попередні напрацювання з реконструкції систем водопостачання. 

Розвиток дорожньої інфраструктури

Службою автомобільних доріг у Запорізькій області у 2021 році в межах укладених договорів виконувалися роботи з ремонту дорожнього покриття на дорогах загального користування державного значення в межах району на загальну суму понад 2 млн. грн. Проводиться реконструкція на ділянці автомобільної дороги державного значення Н-30 Василівка-Бердянськ мосту через р. Кільтичія вартістю 104 млн. грн. та мосту в с.Зеленовка у сумі 10,4 млн. грн.

 Здійснено поточний середній ремонт ділянки автомобільної дороги державного значення Т-08-19 Більмак - /М-14/, а також капітальні ремонти автомобільної дороги державного значення М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, мосту через р. Куца Бердянка на трасі Н-30 Василівка-Бердянськ.

 У 2021 році ДП «Місцеві дороги Запорізької області» на території району були завершені роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги Чернігівка – Богданівка – /Н-30/. В рамках експлуатаційного утримання  ДП «Місцеві дороги Запорізької області» проведено ремонт 4 штучних споруд на дорозі Приморськ – Борисівка – Єлизаветівка – Андріївка – Берестове.

 Ремонтних робіт дорожнього покриття на дорогах загального користування державного значення в межах району виконано на загальну суму понад 2 млн. грн.

Повний варіант звіту голови БРДА оприлюднено на сайті райдержадміністрації. Ознайомитись з ним можна за посиланням




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок