«Гуц and Roll» від НАОНІ на Приморській площі

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.08.2021 · 21:49 · переглядів - 4155

До 30-ї річниці незалежності України в Бердянську з концертом виступив Національний академічний оркестр народних інструментів України.

«Гуц and Roll» від НАОНІ на Приморській площі

Справжнє свято української музики і світових хітів подарували бердянцям музики НАОНІ. В рамках туру до Дня незалежності України Національний академічний оркестр завітав до Бердянська.

НАОНІ — провідний мистецький колектив країни, семиразовий переможець проекту “Битва оркестрів” в Україні та за кордоном. Основою концертних програм оркестру є народна інструментальна музика всіх регіонів України, яку вдало доповнюють сучасні шедеври української музики, музика народів світу, твори української та світової класики, майстерно оркестровані світові хіти та саундтреки до кінофільмів.

Музичний проект "Гуц and Roll" - це вибухово-яскраві враження, емоційне захоплення та справжня насолода від унікального звучання Національного оркестру народних інструментів України та мега-віртуозних солістів інструменталістів. У програмі зібрані найкращі твори сучасних українських композиторів у фолк, джаз та рок стилях. Улюблені мелодії народних пісень, такі як "Верше мій, верше", "Гуцулка Ксеня", "Шуміла ліщина", "Водограй", "Ой, у лузі червона калина" та ін.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок