Гвардійці затримали в Бердянську двох підозрілих чоловіків, в одного виявили зброю у другого наркотики

По матеріалам 3033
01.02.2022 · 10:22 · переглядів - 6050

Два резонансні випадки трапилися 27 січня у Бердянську.

Гвардійці затримали в Бердянську двох підозрілих чоловіків, в одного виявили зброю у другого наркотики

Близько 17 години, під час несення служби увагу гвардійців привернув громадянин, який по вулиці Першотравневій просто "вивалився" з під’їзду багатоповерхівки.

Чоловік перебував в неадекватному стані. Пояснити військовим, що з ним трапилось, та звідки й куди він прямує - просто не зміг.

При поверхневій перевірці у 32-річного містянина було виявлено два зіп-пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну - “амфетамін”.

Цього ж дня, близько 20 години, на бульварі Шевченка, гвардійцями був помічений молодик з кобурою для носіння зброї.

При поверхневій перевірці у 20-річного чоловіка було виявлено предмет схожий на пістолет та сім відстріляних 9 мм гільз. Дозволу на зброю у нього не було.

З його слів - пістолет стартовий. Але що ж не говорять, та до чого тільки не примудряються правопорушники аби уникнути відповідальності.

Тому, для з’ясування всіх обставин даних випадків, громадяни були передані співробітникам Бердянського районного відділу поліції.

Загалом, у період з 24 по 30 січня поточного року, нацгвардійці військової частини 3033 забезпечували законність, правопорядок та контроль за дотриманням обмежувальних карантинних заходів у Запоріжжі, Енергодарі, Бердянську та Мелітополі.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок