«Історичні» вибори в Бердянську на російському ТБ. Мало того, що нікому не потрібно, ще й коментарі закривають

Бердянськ 24
15.09.2023 · 13:28 · переглядів - 2222

Бердянські зрадники так намагалися сподобатися своїм шефам-господарям з твєрі. Знімали відос з голосування в місті. А в результаті 200 переглядів за дві доби, нуль реакцій і відключене поле для коментарів.

«Історичні» вибори в Бердянську на російському ТБ. Мало того, що нікому не потрібно, ще й коментарі закривають

Це лише невеликий штрих до того, наскільки реально росіянам цікава доля, справи і якісь там «вибори» в далекому для них Бердянську. Вдертися на чужу територію – так, захопити – супер, знищити – будь-ласка. А що потім відбувається в тих «нових» регіонах? Та кому воно потрібно…

Отож, ми зробили серйозне зусилля над собою і подивилися репортаж про “самый важный день для граждан всей нашей великой страны”.

Автор цих слів – пропагандистка і колишній співробітник «ТБ-Бердянськ» Юлія Ваченкова, котра в сюжеті виступає під псевдонімом Вікторія Логвиненко.

Щодо самої Ваченкової... Багато українських ЗМІ чомусь останнім часом називають її колишньою зіркою національної журналістики. Отакої!

Хто запустив цю тему – невідомо. «Зірку» дуже слабо знають навіть співробітники ЗМІ із самого Бердянська. Не кажучи вже про аудиторію.

Якщо ви не маєте уяви про максимальну посередність в професії, то стосовно журналістики – це Юлія Ваченкова. «Зірка» тривалий час вела «В подарок песня» на комунальному телеканалі і подекуди знімала сюжети, які могли викликати хоч мінімальну цікавість тільки під дією препаратів, що розширюють свідомість, або коли на всіх інших каналах йшла профілактика обладнання.

Можливо саме нереалізованість, усвідомлення власної профнепридатності і підштовхнуло її зайти на спалене окупантами поле локальної бердянської журналістики.

Виходить у «зірки» так само, як і до 24 лютого 2022 року. В сюжетах потужний наліт 80-их років СРСР, жодного креативу. Класична низькосортна пропаганда периферії у виконанні відповідного майстра.

В сюжеті для «твєрского проспєкта» максимум пафосу, спікерів, бородатих штампів та коментаторів з порожніми загальними фразами: «вєлікій дєнь», «історічєскій момєнт», «свєтлое будущєє». І підсумкові 200 переглядів всього цього шлаку, жодного за день лайку, а також закриті коментарі. Ну це аби бердянці не висловили там реальне ставлення для того, що насправді відбувається в місті.

Як би не намагалися бердянські зрадники сподобатись своїм, як вони кажуть, шефам із твєрі – тим, в кращому для їх рабів випадку, все одно.

Загалом нам дуже імпонує рівень «журналістики» в поки що окупованому Бердянську. Ваченкова і компанія свою справу по знищенню інтересу до z-пабліків як раз роблять дуже професійно. В 2023-му дивитись таке без примусу – просто нереально.  

Бердянські пропагандисти таким чином полегшують хіба що роботу СБУ, підсвічуючи майбутніх володарів підозр за колабораційну діяльність. Таких в цьому «історичному» відео вистачає. Ну хоч якась користь.




Останні новини Бердянська
вчора, 14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024
11 травень, субота 2024
10 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок