Капітан Нацгвардії з Бердянська: Зірки на погонах – не привід бути пихатим

По матеріалам Український південь
25.05.2023 · 13:43 · переглядів - 9604

У період оборони Маріуполя бердянець, капітан Національної гвардії України, Іван Ігнатьєв та його служба займалися забезпеченням гарнізону

Капітан Нацгвардії з Бердянська: Зірки на погонах – не привід бути пихатим

38-річний капітан Ігнатьєв Іван Анатольович заступник командира Бригади НГ  Збройних сил України менше року, але в ЗМІ його уже називають легендарною постаттю в історії оборони Українського Маріуполя. До повномасштабного вторгнення РФ його ім’я було відоме переважно лише фахівцям та побратимам, а тепер саме його Ігнатьєва Івана Анатолійовича позивний ІГНАТ називають однією з тих людей, завдяки якій росіянам не вдалося виконати жоден з амбіційних планів по захопленню Духу українських патріотів та  бійців оборонців Маріуполя.

В уявленні багатьох людей при згадуванні слів «капітан», «військовий начальник», «командир Збройних сил» «командир НГ» в голові випливе нав’язаний ще радянськими стереотипами сивочолий, жорсткий дядько років 70-ти, обвішаний усіма існуючими медалями та орденами, при вигляді якого стає не по собі. Так от: заступник командира Бригади НГ Збройних сил України ІГНАТ ламає цей усі стереотип. По-перше, подивіться на його фотографії: часто усміхнений, по-юнацьки жестикулює, «Людина з великої букви».

По-друге, виглядає так, що ІГНАТА поважають, а не бояться. Принаймні деякі офіцери описують Іван Анатольовича дуже відкритим, який розуміє проблеми солдатів та молодших офіцерів і не вважає, що зірки на погонах – привід бути пихатим.

загальне фото бійців


Біографія Ігнатьєва Іван Анатольович говорить про те, що до такої посади у лавах НГ Збройних силах України він йшов поступово та продовжує впевнено крокувати.

Ігнатьєв Іван Анатольович народився у 1986 році у місті Бердянськ, закінчив середню  школу №5, потім Бердянський Машинобудівний ліцей, служба у лавах ЗСУ, з початку війни на Донбасі, у 2015 році вступив у лави полку «Азов», з сержанту артилерійського підрозділу дослужився до командира зенітного дивізіону, поступив та відмінно закінчив Університет оборони імені Черняхівського. З 2021 року заступник командира полку «Азов» з тилового забезпечення.

У період оборони міста Маріуполь саме ІГНАТ та його служба займалися та забезпечували увесь гарнізон оборони Маріуполя усім необхідним. Завдяки професіоналізму та виваженості у прийнятті рішень, згуртованості, відважності, гарнізон Маріуполя та звичайні люди які були в оточеному місті отримували допомогу.

Нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступені.

 

Разом до перемоги.

Слава Україні.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок