Керівницю банківської установи засудили за привласнення понад 1 млн грн

По матеріалам Запорізької обласної прокуратури
02.08.2021 · 09:51 · переглядів - 4459

На Запоріжжі до 7 років позбавлення волі засуджено 34-річну керівницю банківської установи, яка привласнила грошові кошти клієнтів на суму понад 1 млн грн


За публічного обвинувачення прокурорів Бердянської окружної прокуратури Запорізької області судом визнано винною керівника банківської установи у привласненні чужого майна, яке перебувало у віданні особи, вчинене повторно, у великих розмірах (ч. 1, ч. 3,  ч. 4 ст. 191 КК України).

Прокурорами в суді доведено, що 34-річна жінка, обіймаючи спочатку посаду провідного економіста, а потім начальника відділень ПАТ «Укрсоцбанк», розташованих у районних центрах області, та, маючи доступ до рахунків клієнтів банку, шляхом переведення їх грошових заощаджень на інші рахунки та зняття готівки через касу банку та банкомат,  привласнила грошові кошти останніх на загальну суму понад 1 млн грн.

За скоєне суд першої інстанції засудив жінку до реальної міри покарання  у вигляді 7 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади або займатися діяльністю, пов’язаною з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій в будь-яких фінансових установах строком на 3 роки.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок