Контрнаступ ЗСУ: на рф зізналися, чого бояться найбільше

По матеріалам УНІАН
14.03.2023 · 09:01 · переглядів - 1865

Окупантські пропагандисти вважають, що в пріоритеті ЗСУ опиняться Бердянськ-Мелітополь в Запорізькій області або Маріуполь-Волноваха в Донецькій області

Контрнаступ ЗСУ: на рф зізналися, чого бояться найбільше
Тривають запеклі бої за Бахмут / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

російські провоєнні "блогери" всерйоз аналізують, де Україна вдарить в ході анонсованого контрнаступу.

У звіті Інституту вивчення війни повідомляється, що рашисти стурбовані можливостями ЗСУ, оскільки всі ударні підрозділи РФ зв'язані у Бахмуті.

Пропагандисти вважають, що в пріоритеті українських сил опиняться південь-схід по лінії Бердянськ-Мелітополь в Запорізькій області або Маріуполь-Волноваха в Донецькій області.

Деякі рашистські "блогери" стверджували, що ЗСУ володіють достатньою міццю для проведення контрнаступу або в іншому районі на півдні України або вздовж лінії Куп'янськ-Сватове в Харківській області.

Крім того, російські пропагандисти визнали, що зараз ЗСУ "перемелюють" кращу піхоту російських військ навколо Бахмута, щоб зменшити здатність окупантів протидіяти контрнаступу, що наближається. "Блогери" стверджують, що на півдні у них найслабша оборона.

Однак серед них є ті, хто вважає, що під удари ЗСУ потрапить також Керченський міст, як це було з Антонівським мостом під Херсоном. Пропагандисти закликають командування негайно розробити засоби боротьби з БПЛА для захисту критично важливих наземних рубежів, що з'єднують Крим з росією.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок