Контроль за використанням земель: депутати пропонують розширити повноваження секретаря БМР

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.08.2021 · 10:59 · переглядів - 2858

Депутат Роман Озюменко на спільному засіданні депутатських комісій вніс пропозицію переглянути структуру виконкому і утворити новий відділ, який займатиметься контролем за використанням земель. Новий підрозділ підпорядкувати секретарю міської ради


Депутати міської ради продовжують наступ на виключні повноваження виконавчого комітету і міського голови. Так, з 1-го вересня депутат Роман Озюменко запропонував в апараті міської ради утворити новий відділ самоврядного контролю за використанням земель Бердянської міської ради загальною чисельністю 3 штатні одиниці. Депутатська комісія пропозицію підтримала і керуючому справами виконавчого комітету Олексію Юрченко доручено оформити озвучену пропозицію у відповідному проекті рішенні.

Необхідність створення такого відділу Роман Озюменко аргументував змінами законодавства: з 2022-го року виключними повноваженнями міських рад стане здійснення самоврядного контролю за використанням земель.

Пропозицію підтримав Володимир Безверхий і Дарина Братанова. Присутні на засіданні спільних комісій депутати проголосували за пропозицію Романа Озюменко.




Останні новини Бердянська
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024
11 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок