«Маю честь битися за Україну» - в музею порту презентовано виставку

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.08.2021 · 09:29 · переглядів - 2959

До 30-річчя незалежності України в музеї історії Бердянського морського торговельного порту представлено тематичну виставку

«Маю честь битися за Україну» - в музею порту презентовано виставку

Виставка присвячена українським воїнам, співробітникам державних підприємств Бердянської філії АМПУ і Бердянського морського торговельного порту. Завідуючий музею Євген Денисов в рамках виставки зібрав фотографії портовиків, які служили чи продовжують служити в АТО/ООС та волонтерів, які відвідували фронт.

На виставці також представлені дитячі малюнки, які в 2014 році передавали на передову дітлахи і, які з собою додому привезли військові. Українські прапори з передової з підписами українських воїнів.

За словами Євгена Денисова представлені експонати краєзнавець збирав впродовж декількох років і в рамках однієї тематичної виставки їх об’єднано до 30-річчя незалежності України.

В.о. директора ДП «БМТП» Микола Таранов, голова профспілкового комітету Василь Гривко відзначили, що в Бердянському порту високо цінують внесок колег у захист територіальної цілісності України, а підприємство і профспілка, зі свого боку, намагаються підтримувати родини військових.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок