Майже 70 газових лічильників встановлено за міською програмою компенсації витрат. Прийом заяв ще триває

По матеріалам пресс-службы исполкома
19.11.2021 · 14:52 · переглядів - 3818

Нагадаємо, у Бердянську діє Програма надання одноразової матеріальної допомоги на 2021 рік, яка була ініційована в.о. міського голови Олександром Свідло та підтримана депутатським корпусом.


За цією програмою надається одноразова адресна матеріальна допомога в розмірі до 5 тисяч гривень за встановлені вузли обліку природного газу мешканцям громади, які отримують субсидію, а також пільги відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, та проживають в багатоквартирних будинках, де встановлені загальнобудинкові вузли обліку природного газу.

За інформацією управління праці та соціального захисту населення, на початку тижня на черговому засідані комісії з питань надання адресної допомоги 6 звернень мешканців міста з повним пакетом документів було розглянуто та підтримано. Усього з початку дії Програми було проведено 7 засідань комісії, на яких розглянуто 71 звернення. Прийнято 67 позитивних рішень щодо виплати матеріальної допомоги на загальну суму 335 тис.грн. У чотирьох випадках заявникам було відмовлено через невідповідність умовам дії Програми.

Усього фінансування Програми становить 500 тис грн. До 20 грудня поточного року бердянці ще можуть подавати заявки та отримати допомогу за встановлені вузли обліку природного газу. Це дозволить сплачувати виключно за спожитий газ і не переплачуючи за сусіда. Що при нинішніх цінах на газ є дуже важливим.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном гарячої лінії управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердянської міської ради 4 70 37.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок