Міськгаз в Бердянську не буде стягувати плату за завищеними показниками

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.09.2021 · 14:33 · переглядів - 4874

Керівник Міськгазу Павло Іотов на засіданні Дня депутата прокоментував різницю в нарахуваннях за спожитий газ з фактичними показниками споживання за лічильником


 - Ми не допустимо відключення абонентів від газу за неіснуючими боргами, - заявив Павло Іотов.

У зв’язку з нещодавнім колапсом в абонентській службі 104 керівник Міськгазу Павло Іотов зазначив, що невідповідність показань лічильників з нарахуваннями в платіжках жодних наслідків для абонентів, які систематично оплачують рахунки, не буде. Нарахування проводяться у відповідності до попередніх місяців і вартості газу.

Що стосується встановлення індивідуальних лічильників газу абонентам, Павло Іотов відзначив, що робота проводиться в плановому режимі. Законодавець визначив кінцевий термін встановлення приладів обліку – 1 січня 2023-го року.

Користуючись нагодою ряд депутатів міської ради висловили невдоволення практикою відключення абонентів від газу через заборгованість. Зокрема, Олег Бойко, Жанна Безродня та ін. наголосили, що відключення відбуваються без попереднього повідомлення. Депутати закликали фахівців газового господарства працювати за цивілізованим алгоритмом.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок