Молодь Бердянська запрошують на тренінги

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.08.2021 · 09:03 · переглядів - 2778

Перше Антикафе Бердянська «ЧАС Є!» та ГО «Агенція креативних ініціатив «Більше» запрошує молодь, що мешкає в Бердянську, віком 18-29 років прийняти участь в тренінгах з розвитку м’яких навичок за методикою «Youth Essential Skills».

Молодь Бердянська запрошують на тренінги

Серію тренінгів редакції «Бердянськ 24» охарактеризувала координатора проекту Алла Мельничук.

Ідеї і теми тренінгів узгоджувались з молодіжною радою та відділом молоді і спорту виконкому, які стали партнерами проект. Ми намагались максимально врахувати потреби, які виникають в молоді при працевлаштуванні та визначенні свого майбутнього. Наприклад, навички самопрезентації та публічних виступів, або зйомки та монтажу відео, які заплановані як блоки до тренінгів. Це саме те, що може підвищити «вартість» людини на ринку праці та допомогти продемонструвати свої сильні сторони. Пошук можливостей як внутрішніх так і зовнішніх, також входить в план тренінгів, - розповіла координаторка проекту, Алла Мельничук

На тренінги запрошуються молоді люди віком від 18 до 29 років, які мешкають в місті Бердянськ. Тренінги проводитимуться за наступною тематикою:

  • «позитивне сприйняття себе»;
  • «розвиток комунікативних навичок»;
  • «лідерство та командна робота»;
  • «Бачення майбутнього нашого міста»;
  • «Як молодь бачить свою участь в майбутньому міста»;
  • «Як зробити молодь активнішою і залучити до громадського життя»;
  • «підприємницьке мислення».

Кожен бажаючий може обрати одну або декілька тем для вивчення. Навчаня проходитиме по суботах впродовж серпня-жовтня 2021р. За результатами навчання, та рекомендаціями учасників/ниць буде підготовано посібник із залучення молоді до прийняття рішень в громаді. Участь в тренінгах безкоштовна.

Реєстрація на тренінги за посиланням https://cutt.ly/GQll8PE

Питання можна поставити за номером (066)7708523




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок