На двох стільцях. Перевізник Ігор Налюшний веде бізнес з окупантами та в Дніпрі

По матеріалам Локатор-Медіа
19.05.2023 · 10:39 · переглядів - 5859

Після повномасштабного вторгення російської армії, бердянський підприємець Ігор Налюшний, який багато років займається пасажирськими міжміськими перевезеннями, залишився на непідконтрольній території і співпрацює з окупаційною владою.

На двох стільцях. Перевізник Ігор Налюшний веде бізнес з окупантами та в Дніпрі

Зберігаючи свій статус фізичної особи-підприємця, Налюшний у грудні минулого року зареєструвався за законодавстом країни-агресора як «индивидуальный предприниматель». Відомості про це можна знайти у сервісі «Руспрофайл», який має доступ до державних реєстрів рф. Без отримання російського громадянства вчинити такі дії неможливо.

У квітні Telegram-канал «Бердянское Сопротивление» опублікував лист «ИП Игоря Налюшного» на ім’я самопроголошеного мера Олександра Сауленка (засудженого за держзраду) датований 7 квітня поточного року, в якому він повідомляє, що має в розпорядженні 4 автобуси загальною місткістю 140 місць і уточнює, що для здійснення поїздок Бердянськ-Ростов-Бердянськ потрібно 450 літрів дизельного палива. Ймовірно це листування було пов’язане з підготовкою евакуації колаборантів у разі початку українського контранаступу.

лист

За російськими стандартами Налюшний створив і ООО «АВТОТРЕЙД-ХХI». Воно є клоном української фірми з аналогічною назвою і адресою реєстрації (вулиця Італійська, 109), якою бізнесмен керує з 2021 року.

Проте все це не заважає Ігорю Налюшному продовжувати підприємницьку діяльність на вільній території України – здійснювати пасажирські перевезення за маршрутом Запоріжжя-Дніпро-Запоріжжя. У розпорядженні «Локатор-Медіа» є відомість від 18 квітня 2023 року, згідно якої ФОП Налюшний виконав перевезення автобусом «Mercedes» з реєстраційним номером АР2069АА.

платежка

Як це йому вдається, знаходячись на окупованій території та ще й за тісної співпраці з ворожою адміністрацією – питання, відповідь на яке можуть дати лише правоохоронні органи.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок