Обережно, шахраї! У Бердянську жінка перерахувала "племіннику" 7 тисяч гривень

По матеріалам пресс-службы полиции
23.03.2021 · 11:52 · переглядів - 3372

22 березня до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області з заявою звернулась місцева мешканка 1950 року народження.

Обережно, шахраї! У Бердянську жінка перерахувала "племіннику" 7 тисяч гривень

Заявниця пояснила, що 15 березня їй зателефонував невідомий чоловік, який запропонував відгадати, хто телефонує. Жінка припустила, що телефонує племінник і невідомий підтвердив її здогадку і повідомив, що йому потрібні гроші, які попросив перерахувати на банківську картку. Заявниця у відділенні банку, на вказаний невідомим номер картки, перерахувала гроші в сумі 7 тисяч гривень. 20 березня жінка зателефонувала племіннику з питанням про повернення боргу та дізналася, що гроші вона перерахувала шахраям. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Працівники Бердянського РВП звертаються до громадян з проханням, будьте уважні та обережні під час спілкування з незнайомими людьми. Останні можуть скористатися вашою довірою та заволодіти коштовностями і грошовими коштами...




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок