Окупанти кажуть, що не видають повістки на підприємствах Бердянська, а тільки змушують всіх стати на облік у військоматі

Бердянськ 24
28.11.2023 · 12:49 · переглядів - 1381

Українців – і на облік в військовій конторі країни-агресора… Ну це зовсім інша справа, правда?

Окупанти кажуть, що не видають повістки на підприємствах Бердянська, а тільки змушують всіх стати на облік у військоматі

Кілька днів тому голова Запорізької обласної державної адміністрації Юрій Малашко повідомив про тривожний сигнал з окупованого Бердянська.

На комунальні підприємства почали завозити повістки для мобілізації співробітників.

Справа дуже серйозна.

Якщо ситуація буде розвиватися по аналогії з Донецьком, то на комунальних підприємствах на ТОТ Запорізької області не залишиться чоловіків - їх відправлятимуть воювати проти нас, - заявив Юрій Малашко.

Окупанти одразу ж поспішили це спростувати. Але це заперечення дуже нагадує підтвердження. Мовою оригіналу.

Как уже не раз сообщалось, мобилизация в Бердянске не проводится. А заявления о развозе работникам коммунальных предприятий повесток для мобилизации в Вооруженные Силы России просто очередная ложь пропагандистов киевского режима.

Правда же происходящего состоит в том, что идет постановка на воинский учет, как работников коммунальных предприятий, так и сотрудников любых других предприятий и организаций. Постановка на воинский учет всегда производилась во все времена, и не только в России, но и на Украине также, - видали пабліки рашистів на ТОТ.

Звісно ж, росіяни за тривалий час існування путінського режиму не дали жодного приводу їм довіряти. Але і цей допустимий для них рівень правди виглядає загрозливо для бердянців в окупації.

Навіть якщо «просто на облік»? Громадян іншої держави на захопленій території? Тільки в хворобливій уяві росіян це може бути нормою.

Та й скільки часу може пройти від постановки на облік до повістки? Краще поцікавитися у мешканців захопленої раніше частини Донбасу та Криму.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок