Окупанти сформували комісії в псевдораді і визначили «керівників»

Бердянськ 24
06.10.2023 · 14:04 · переглядів - 1419

За результатами незаконних «виборів» в Бердянську сформували «раду» та визначили 5 профільних комісій. Нещодавно колаборанти обрали голів в цих комісіях

Окупанти сформували комісії в псевдораді і визначили «керівників»
Окупований Бердянськ

В окупантській «раді» Бердянська визначили 5 комісій:

  • з питань бюджету – голова Оксана Грищенко;

  •  з питань промисловості – голова Віктор Бардась;

  • з аграрних питань – Андрій Іванушкін;
  • з соціальних питань – Тетяна Дубінська;

  • із законності та депутатської етики – Наталя Гаврилова.

«Комісія з питань бюджету», начебто, визначатиме ставки податків для місцевого бізнесу, розпоряджатиметься майном комунальної власності, загальним формуванням бюджету та інвестиційною політикою.

«Комісія з питань промисловості» імітуватиме стимулювання розвитку великого, середнього і малого бізнесу, комплекс питань пов’язаних з розвитком житлово-комунальної сфери, транспорту та ін.

«Аграрна комісія», за задумом окупантів, регулюватиме розвиток сільського господарства, а також «слідкуватиме» за охороною навколишнього середовища.

«Комісія з соціальних питань» робитиме вигляд, що опікується молодіжною політикою, розвитком культури, туризму, спорту та ін.

«Комісія з питань законності та депутатської етики» стежитиме за законністю (!) роботи органів місцевого самоврядування та дотриманням прав людини.

Перелік визначених повноважень роботи «комісій» в черговий раз підкреслює фіктивність новоутвореної псевдоради. Жодних масштабних інвестицій, допоки Бердянськ знаходитиметься в окупації, не передбачається, середній та малий бізнес, який ще залишився на ТОТ, поступово згортає роботу, аграрна політика зводиться до демпінгу цін на зерно та вивозу до росії, захист прав людини – це, взагалі, "вишенька на торті". Права людини на тимчасово окупованих територій постійно порушуються – запроваджені обмеження по трансферам навіть між населеними пунктами напряму обмежують право людини на свободу пересування, обмеження доступу до питної води, систематичні обшуки, тортури в місцях обмеження волі…




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок