Окупанти знову висилають бердянських дітей на відпочинок до Чувашії

Бердянськ 24
17.05.2024 · 15:55 · переглядів - 2072

Друге літо наших школярів окупанти відправляють з моря до депресивного регіону рф

Окупанти знову висилають бердянських дітей на відпочинок до Чувашії
Дітей з Азовського моря знову відправляють до "шефів" у Чувашію. Джерело: z-пабліки

Z-пабліки повідомляють, що чебоксарські табори вже готуються до зустрічі 300 школярів з Бердянська та району.

Тим часом у бердянських дитячих таборах тиша. Як повідомляє голова МВА Вікторія Галіціна, цьогоріч окупанти обіцяли відкрити філіал «Артек» на базі «Червоної гвоздики», на що виділили мільйони рублів. Втім жодних реконструкцій не було. Початок першої зміни анонсували на 25 травня. Однак, штат працівників досі не набраний.

У соціальних мережах окупанти щодня запрошують туди на роботу вихователів, вожатих, педагогів-психологів, покоївок, слюсарів, електромонтерів, прибиральників тощо. Але, вочевидь, працювати на окупантів ніхто не збирається, в тому числі без зарплатні, адже кризова ситуація із виплатами «бюджетникам» зберігається вже декілька місяців поспіль і навряд зміниться, - зазначила пані Галіціна.

Окупанти невпинно намагаються зацікавити юних українців віддаленими регіонами рф. Крім поїздки в табір, школярам пропонують навчання в Камчатському краї росії. Після цього спеціалістам начебто гарантують робоче місце в регіоні. Щоправда, незрозуміло якому саме: Запорізькому чи Камчатському.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 липень, п'ятниця 2024
вчора, 25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок