Окупаційні змі написали, що в Бердянську попередили замах на Іщука

Бердянськ 24
09.02.2023 · 09:57 · переглядів - 2563

Скоріш за все, мається на увазі другий замах. Або вони не знают значения слова попередили. Взагалі до опублікованих з ранку ними відео та інформації багато питань.

Окупаційні змі написали, що в Бердянську попередили замах на Іщука

Кажуть, що затримали усіх членів ДРГ, яка займалась усіма гучними справами по вбивствам та замахам на колаборантів. Але по факту на відео один чоловік, який каже, що два рази просто телефонував і цей дзвінок призводив до вибуху.

Також опубліковане відео з хлопцем, якого давно розшукує мати - Даміан Омел’яненко. Судячи з усього, не знайшовши ніяких доказів стосовно його участі у ДРГ, на відео його змусили сказати, що він через маму, яка у Польші, передавав інформацію. Де знаходиться друг Даміана, якого затримали разом з ним, невідомо.

Той факт, що обидва затриманих просто стали жертвами окупантів, яким терміново було потрібно звітувати про розкриття резонансних справ, підтверджує і плутанина у їх розповідях, і те, що затриманих до цього відео протримали довгий час. А хлопця затримували взагалі декілька разів. Ще у травні він місяць просидів у тюрьмі окупантів, де його били та катували.

задержание

На наспіх зліпленому відео Даміан каже, що був партизаном у одному з терористических актів, а після склеювання починає перераховувати усі, яки були у місті.

Олексій Макаренко - другий затриманий також у першій фразі каже, що він затриман за організацію подрива, знову склеювання відео, та потім називає вибух авто колеснікова та коменданта бардіна. Розповідає, що просто робив телефонний звонок, але вдома у нього чомусь знаходять вибухівку.

З усього цього можна зробити тільки один висновок, що окупанти не припиняють робити постановочні розкриття справ та на ділі не можуть дотягнутись до реального Бердянського спротиву.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок