Олексія Бакая офіційно представлено головою Бердянської районної державної адміністрації

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.04.2021 · 18:03 · переглядів - 4919

Голова ЗОДА Олександр Старух представив новопризначеного голову Бердянської РДА Олексія Бакая

Олексія Бакая офіційно представлено головою Бердянської районної державної адміністрації

На початку урочистої частини Голова ЗОДА Олександр Старух висловив подяку за плідну роботу вже екс-очільниці району Ірині Півень та висловив сподівання на подальшу не менш ефективну роботу Ірини Григорівни в Бердянському районі.

Представлячи Олексія Бакая, Олександр Старух відзначив, що перед новопризначеним головою Бердянської РДА поставлено чимало завдань з реалізації Великого будівництва в районі – це стосується доріг державного значення, сільських амбулаторій та ін. В умовах обмежених повноважень завдань перед головою державної адміністрації стоїть дуже багато.

Заступник голови Запорізької обласної ради Людмила Любім запевнила, що депутатський корпус облради готовий надавати всебічну підтримку в розвитку укрупненого Бердянського району.

У своєму вітальному слові голова Бердянської районної державної адміністрації Олексій Бакай окреслив для себе три пріоритетних завдання:

  1. Сприяння в наданні мешканцям району своєчасної та якісної медичної допомоги
  2. Пошук шляхів вирішення проблем з водопостачанням та водовідведенням Бердянського району
  3. Забезпечення контролю за ремонтом доріг

Олексій Бакай закликав депутатів різних рівнів, голів ОТГ та міського голову Бердянська Валерія Баранова об’єднати зусилля, щоб єдиною командою досягти позитивних зрушень в Бердянському районі.

Також Голова Бердянської РДА запевнив, що всі проблеми громад вирішуватимуться спільними зусиллями з головами ОТГ та владою району. До своїх задач в якості очільника району Олексій Бакай також відзначив розробку проектів та пошук джерел фінансування на їх реалізацію.

Присутні на заході депутати районної ради поцікавились у голови району його баченням по сприянню розвитку бізнесу, ремонту доріг, управління комунальним майном. На це Олексій Бакай в черговий раз підкреслив, що пріоритети в роботі районної ради, влада визначатиме спільно з представниками ОТГ та депутатським корпусом і так само спільними зусиллями буде шукати шляхи їх вирішення.

Також голова Бердянської райдержадміністрації повідомив, що прагнення до спільної конструктивної роботи у телефонній розмові підтвердив і народний депутат від Бердянська Олександр Пономарьов.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок