Підрив каховської ГЕС. Теракт росії надовго залишить Бердянськ та південь України без води із Дніпра

Бердянськ 24
06.06.2023 · 09:36 · переглядів - 5070

Окупанти і далі сходять з розуму. Як їх новий злочин вплине на подальшу долю нижньої частини України — зараз, напевне, ніхто точно ще не може сформулювати. Але, очевидно, що наслідки катастрофи і Херсонщина, і Крим, і, в тому числі, Бердянськ відчуватимуть роками.

Підрив каховської ГЕС. Теракт росії надовго залишить Бердянськ та південь України без води із Дніпра

Нелюди цієї ночі знищили і саму конструкцію ГЕС, і її обладнання. Чисельні шокові відео підкріплюються коментарями, шо наслідків рашистської підлості і дурості зараз ніхто передбачити не може. Але на Крим точно очікують важкі сухі часи, доля Запорізької АЕС під величезним питанням, всі регіони, підключені до Каховського водоводу, можуть про дніпровську воду поки забути. Бердянськ в тому числі.

Сподіватися, що місцеві окупанти знайдуть якесь рішення для містян... Ну це навіть не варто обговорювати. Рашистська ідея запрограмована лише на знищення. В української влади поки немає доступу на території, які найбільше постраждають від лиха.

Сподіваємось на якнайскоріше звільнення. А бердянцям, які поки що знаходяться в одній кімнаті з божевільними — витримки.

Все це дуже схоже на агонію вбивць. Але вони вкотре довели, що у своїй безглуздості не мають берегів.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок