Показова недолугість: окупанти на власному відео зафіксували суцільну ковзанку в Бердянську

Бердянськ 24
13.01.2024 · 11:57 · переглядів - 2392

Як з'ясував "Бердянськ 24" в бердянських Z-пабліках поширили відео, на якому добровольці "всеросійського студентського корпусу рятівників" "ліквідують" наслідки негоди в окупованому Бердянську


Півторахвилинне відео засвідчує вкрай незадовільний стан вулиць Бердянська після негоди. За суцільним шаром спресованого снігу та льоду можемо зробити висновок, що "боротись" з негодою добровольці вийшли аж через декілька днів після перших опадів та ожеледиці.

На відео потрапив спуск з гори на проспект Праці - на сходинках досі залишався пласт льоду зі снігом. Проспект Праці (в районі Центрального ринку) - в розпал дня підсипається "добровольцями".

відео завантажено с Z-пабліку

До речі самих добровольців "всеросійського студентського корпусу рятівників" назбиралось аж троє осіб, роботу яких зафіксували на відео по одному проспекту Праці. Цілком ймовірно, що "благочинна акція" тривала рівно стільки, скільки працювала камера.

Окупанти поступово перетворюють Бердянськ в типову занедбану глибинку "країни 404". Колапс житлово-комунального господарства, показушні акції і колосальний розрив реальності від ілюзорної бульбашки, яку створює пропаганда стали сьогоденням нашого міста в умовах окупації.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок