Поліція перевіряє факти ймовірного завищення премій у Бердянській міськраді

По матеріалам Локатор-Медіа
08.06.2023 · 17:00 · переглядів - 2519

Бердянський районний відділ поліції розслідує кримінальне провадження за фактом ймовірного завищення розміру заробітної плати працівникам Бердянської міської ради та її структурних підрозділів за рахунок завищеного розміру премій в період березня-серпня 2022 року.

Поліція перевіряє факти ймовірного завищення премій у Бердянській міськраді

Справу було відкрито 15 серпня минулого року за частиною 4 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Ініціатором перевірки стали представники організації «Громадська варта – Самооборона».

Два тижні тому слідчі направили до Бердянської міської військової адміністрації запит з проханням надати фінансову та іншу документацію, необхідну для прийняття законного рішення по справі.

Нагадаємо, 18 серпня 2022 року Указом Президента було утворено Бердянську міську військову адміністрацію, яку очолила Вікторія Галіціна. З того дня повноваження Бердянської міської ради та в.о. міського голови Олександра Свідла були припинені. 20 вересня Вікторія Галіціна видала розпорядження, яким внесла зміни до бюджету міста, а саме направила 2,7 мільйонів гривень з програм «Про забезпечення проведення місцевих заходів у 2022 році» та «Територіальна оборона Бердянської міської громади на 2022 рік» на зарплату собі та своїм співробітникам.

документ




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок