Про ситуацію з відновлення газопостачання у місті на 27 квітня

По матеріалам прес-служби виконкому БМР
27.04.2021 · 12:57 · переглядів - 4004

За інформацією Бердянського відділення ПАТ “Запоріжгаз” 26 квітня було повністю відновлено газопостачання у 53% (304 з 572) багатоповерхових будинках міста, частково відновлено у 12,8% (73 будинки з 572) будинках, тобто були підключені не всі стояки


З вирішення цих проблемних питань створені окремі бригади, які індивідуально вирішують всі ситуації. Також відновлено газопостачання у 41% будинках приватного сектору у різних мікрорайонах міста — Колонія, Центр міста, Нагірна частина, РТС, Ліски, Собача балка, Вахтове селище, загалом це майже 6 000 приватних будинків.

Сьогодні, за інформацією начальника Бердянського відділення ПАТ “Запоріжгаз” Павла Іотова, роботи ведуться в посиленому темпі по всім розпочатим мікрорайонам — в Центрі, Нагірній частині, Кабельників, планують завершити підключення в мікрорайоні Ліски та перейти на Слобідку. Роботи з відновлення газопостачання сьогодні розпочинаються у с. Нововасилівка, с.Роза, с. Шовкове. Після обіду бригади планують перейти до мікрорайонів 8 березня та Макорти.

Відсьогодні у міськгазі з’явилась технічна можливість надавати пооб'єктний план робіт бригад на день, в свою чергу Павло Вікторович наголошує, що важко обрахувати трудоємкість робіт і просить мешканців міста з розумінням поставитись до ситуації, якщо за день не в повному обсязі буде виконаний запланований обсяг робіт.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок