Пропагандисти забрехалися на «відкриті супермаркету» в Бердянську

Бердянськ 24
10.10.2023 · 16:25 · переглядів - 5394

Те, що росіяни постійно брешуть – це, звичайно ж, не сенсація. Просто ще один енциклопедичний приклад в свіжому пропагандистському сюжеті про подію в мікрорайоні Колонія.

Пропагандисти забрехалися на «відкриті супермаркету» в Бердянську

Отже. Окупанти відзвітували, що на розі бульвару Франка і вулиці Мічуріна з’явився новий торгівельний об’єкт «Берег». І ось як це подають рашистські пабліки.

Открытие нового супермаркета в самом густонаселенном районе Бердянска было событием долгожданным...

Как ни странно: до сих пор в этом районе не было подобного магазина. Вся коммерция осуществлялась на рынках и малых торговых площадях...

Сейчас в микрорайоне живет около 30 тысяч человек..., - стверджує пропагандист в кадрі, який, очевидно, дуже віддалено розуміється на Бердянську або ж цілеспрямовано і дуже часто бреше.

По-перше, «Колонія» ніколи не була найбільш населеним районом Бердянська. Навіть до топ-3 не входила за цим показником. Бо є такі мікрорайони, як «Скловолокно», «Центр», «Нагірна частина» де демографія куди більш серйозна.

По-друге, на піку в «Колонії» проживало близько 14000 мешканців, останніми роками – менше, а після масової еміграції містян через російську навалу – тут сформувалося ще набагато скромніше населення. Тобто далеко не 30000, як у фантазіях людини, яка тримає біля рота мікрофон.

І насамкінець: магазин тут був завжди. Успішно працював до окупації. Судячи з відео, там навіть не особливо розташування полиць і кас змінилося. Але площу 20х20 метрів важко назвати супермаркетом, навіть, при серйозному бажанні. А за квартал від «Берегу» довгі роки бердянці отоварювалися спочатку в «Сільпо», а потім в «Трешу». І тільки людина з проблемною пам’ятю або росіянин цього не може знати.

Найбільше нерозуміння викликає те, як на подібних прикладах рашисти намагаються створити ілюзію, що привносять в життя окупованих українських територіях цивілізацію. Але чи може на такий функціонал претендувати країна, яка в XXI сторіччі розпалює криваві війни і не може власних громадян забезпечити теплими туалетами? Думаємо, ми всі знаємо відповідь.




Останні новини Бердянська
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок