рф з початку доби завдала ударів по цивільному населенню Херсона, Куп'янська та Кривого Рогу

По матеріалам Дзеркала тижня
19.09.2023 · 16:17 · переглядів - 74

Кількість загиблих в цих містах вже склала 5 цивільних осіб

рф з початку доби завдала ударів по цивільному населенню Херсона, Куп'янська та Кривого Рогу
Наслідки удару по тролейбусу в Херсоні (© Ігор Клименко | МВС / Telegram)

Удар балістичною ракетою по Кривому Розі: пошкоджено 20 будинків та два заклади освіти

російські війська в ніч на вівторок, 19 вересня, завдали удару по місту Кривий Ріг ракетою "Іскандер-М", повідомив голова місцевої військової адміністрації Олександр Вілкул у Telegram.

Унаслідок удару балістичною ракетою пошкоджено 20 багатоквартирних будинків, школа та дитячий садок. Вілкул також зазначив, що комунальники розбиті вікна закривають плівкою. Жителям видають будівельні матеріали для ліквідації пошкоджень у квартирах.

На щастя, постраждалих немає.

Фото: Сергій Лисак / Дніпропетровська ОДА (ОВА)

Війська рф завдали удару авіабомбою по Куп’янську: троє загиблих

Фото: Defense Express

російські окупаційні війська у вівторок, 19 вересня, завдали удар керованою авіабомбою по місту Куп'янськ Харківської області, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

"Унаслідок цього удару загинули троє цивільних людей. Наразі на місці працюють екстрені служби", - наголосив Синєгубов.

Інформація про наслідки обстрілу рф уточнюється.

російські війська регулярно обстрілюють прифронтові та прикордонні населені пункти Харківської області.

Окупаційні війська росії пізно ввечері понеділка, 18 вересня, завдали ракетних ударів по місту Харків. Зафіксовано влучання  ракет у виробничій зоні в Холодногірському районі.

Удар по тролейбусу в Херсоні: вже двоє загиблих

Фото - голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін / Telegram

російські окупанти сьогодні вранці обстріляли Херсон та влучили по тролейбусу, повідомив очільник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін. Внаслідок удару постраждали двоє людей, ще одна людина загинула.

«російські війська обстріляли тролейбус у Херсоні. Поранення отримали двоє пасажирів – чоловіки, 33 та 57 років», – повідомив Прокудін.

Своєю чергою глава Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко повідомив, що загинув старший сержант поліції, який перебував поруч з тролейбусом.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко уточнив, що в тролейбус влучив російський артснаряд. Загиблому поліцейському було 49 років. Постраждалі дістали тяжкі поранення.

Крім того, внаслідок обстрілу загорілася складська будівля. Рятувальники гасили вогонь на площі близько 1000 квадратних метрів.

Пізніше про смерть постраждалого цивільного в лікарні повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

«На жаль, у лікарні зупинилося серце 57-річного херсонця, який постраждав внаслідок російського удару по тролейбусу. Мої співчуття рідним…», – повідомив Прокудін.

Таким чином, вже двоє людей загинули через влучання артилерійського снаряда в тролейбус з мирними жителями.

У Національній поліції розповіли подробиці про загинувшего поліцейського. Його звали  Андрій Тарчинський. Раніше він був миротворцем у Боснії та Герцеговині та у Косово.

Після того, як росіяни окупували Крим, Тарчинський записався у добровольці роти патрульної служби поліції особливого призначення «Херсон». Так він потрапив до Іловайського котла. Там разом з побратимами пройшов Іловайське пекло, коли рятував бійців, був сам тяжко поранений, але вийшов з ворожого оточення.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок