Робочий візит голови ЗОДА Олександра Старуха до Бердянська

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.08.2021 · 16:25 · переглядів - 5940

В рамках робочої поїздки по Запорізькій області голова ЗОДА Олександр Старух завітав до Бердянська


Очільник області разом з головою Бердянської районної державної адміністрації Олексієм Бакаєм та міським головою Валерієм Барановим в Бердянську відвідали: реконструкцію ЗОШ №7 та гімназії №1 «Надії», Центр вакцинації та парк «Молодіжний» в мікрорайоні Ліски.

До початку навчального року реконструкція ЗОШ №7 завершена не буде. Виявлені додаткові проблеми призвели до переробки проекту, що в підсумку змістило терміни завершення робіт. Загальна кошторисна вартість – близько 20 млн гривень.

Вартість реконструкції гімназії №1 «Надія» також 20 мільйонів гривень. Завершити її мають навесні 2022-го року. До початку зими підрядна організація має закінчити будівельні роботи нового корпусу, щоб взимку працювати над внутрішнім оздобленням. По завершенні реконструкції в гімназії №1 з’явиться новий корпус, а стару будівлю буде термомодернізовано.

Голова ЗОДА Олександр Старух закликав підрядні організації працювати оперативно і встигнути завершити реконструкцію в передбачені терміни.

В Центрі вакцинації начальник відділу охорони здоров’я Тетяна Марч та керівник БЦПМСД Олена Пулькіна повідомили, що в Бердянську всього вакциновано 11% населення. Олександр Старух закликав пришвидшити темпи вакцинації не очікуючи нового локдауну.

В парку «Молодіжний» голова ЗОДА оглянув нещодавно встановлені спортивні конструкції, реалізованої в рамках ініціативи Президента «Антивні парки». За допомогою QR коду кожен охочий, відповідно до свого фізичного рівня, може обрати відео-інструкцію і провести тренування.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок