Саудовська Аравія проти Мексики. Найбільша сенсація початку чемпіонату світу проти харизматичних латиносів

Бердянськ 24
25.11.2022 · 21:00 · переглядів - 169

Матч завершального туру групи “С”, який гарантовано матиме визначальне значення в плані виходу до стадії плей-офф.

Саудовська Аравія проти Мексики. Найбільша сенсація початку чемпіонату світу проти харизматичних латиносів
Саудовська Аравія проти Мексики

Саудовська Аравія і Мексика стартували на ЧМ-2022 із заліковими балами

Аравійці, які провалили кілька останніх Мундіалів, нинішню кампанія розпочали із яскравої вольової перемоги над одним із фаворитів розіграшу Аргентиною — 2:1. Мексиканці стримали Польшу із Левандовським — 0:0.

Гарантоване видовище в третьому турі групи “С” букмекерська контора Паріматч пропонує підтримати цікавими беттінговими пропозиціями, котрі зроблять цю зустріч ще цікавішою.

До вашої уваги кілька перспективних ставок на матч, де Коефіцієнти Саудівська Аравія - Мексика перевищують 1.6.

  1. Тотал більше 2.5 за 1.99.

Попри нульову нічию на старті, мексиканці не виглядають командою, яка відмовляється від притаманного агресивного стилю. Захист азіатів не виглядає монолітним, тому можна бути впевненим, що гольових моментів у нащадків Майя вистачатиме. Головне для них — належна реалізація.

Аравійці відвантажили два аргентинцям, та й у підготовчих матчах до ЧМ тільки хорватам вдалося проти них зберегти ворота сухими. За таких розкладів  Parimatch пропонує майже подвоїти вашу ставку.

Lusail Stadium

 

  1. Мексика. Індивідуальний тотал більше 1.5

Та ж сама мотивація у латиноамериканців. Без забитих м’ячів команді неможливо буде сподіватися на 1/8. Тому без сумнівів мексиканці з перших хвилин почнуть шукати щастя біля воріт Саудівської Аравії і розраховуватимуть, що магія Гільєрме Очоа збереже їх самих від неприємностей вдома. Актуальні коефіцієнти від паріматч на цю ставку — 1.79. Досить вірогідно і цікаво.

  1. Жовті картки. Тотал — більше 3.5

В першому турі мексиканці отримали два попередження проти поляків, аравійці ж взагалі поставили рекорд, напрацювавши на шість жовтих карток супротив Мессі та компанії. Навряд старанність обох збірних у вирішальному матчі стане більш чистою. Обидві сповідують жорсткий стиль і ставлять на нього в плані виходу до стадії на виліт.

Прогноз — судді доведеться часто навідуватися до кишені з картками. На цьому русі головного арбітра гравці Parimatch зможуть непогано підняти свої статки.

статистика зустрічей

 

Компанія паріматч нагадує, що вболівати потрібно серцем, а ставити з розумом. А новим клієнтам пропонує 2500 грн стартового бунусу.

Є класний варіант провести час 30 листопада з 21:00 за переглядом топового футболу і підкріпити інтерес вільним кешем.

Прогноз Саудовська Аравія — Мексика — 1:3



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок