Шахраї обдурили бабусю на 50 тисяч гривень

По матеріалам пресс-службы полиции
08.04.2021 · 15:22 · переглядів - 5935

Пам’ятайте, надійний захист від дій аферистів - Ваша пильність, обережність та проінформованість.

Шахраї обдурили бабусю на 50 тисяч гривень

Шановні громадяни! Поліцейські вкотре застерігають вас, що мають місце непоодинокі випадки афер, і найпоширеніші з них – це «купівля неіснуючого товару в інтернеті», «ваш родич в біді - потрібні гроші» та «ваша банківська картка заблокована або зафіксовані спроби несанкціонованого втручання у ваш рахунок – назвіть ваші особисті дані». Так, 7 квітня до Бердянського районного відділу поліції звернулась місцева мешканка, яка повідомила про те, що до її 80-річної матері зателефонувала невідома жінка, яка представилася донькою та повідомила, що потрапила у дорожньо-транспортну пригоду і їй потрібні гроші. При цьому вказала, що за грошима прийде її знайомий. Через деякий час літня жінка передала невідомому чоловіку 50 тисяч гривень і тільки згодом зрозуміла, що стала жертвою шахраїв.

Цього ж дня, до Бердянського РВП звернулись троє місцевих громадян, які проінформували, що їм телефонували невідомі, які представлялися родичами, розповідали, що потрапили в біду та просили гроші.

Співробітники Бердянського РВП регулярно проводять роз’яснювальну роботу з населенням – попереджаючи, як не стати жертвою шахраїв. У громадських місцях поліцейські розмістили друковану продукцію з попередженням про типові випадки шахрайств та як себе вберегти від протиправних дій.

В разі, якщо Ви стали жертвою шахраїв або Вас намагалися обдурити невідомі особи, негайно повідомте про це в органи Національної поліції за телефоном «102», адже швидке отримання працівниками поліції інформації сприяє оперативному розкриттю кримінального правопорушення та затриманню зловмисників.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок