Що далі? Зібрали для вас заяви стосовно подальшого розвитку військових дій.

По матеріалам Бердяньск сьогодні
02.02.2023 · 11:13 · переглядів - 1485

країна-терорист росія планує 24 лютого великий наступ на 2 напрямках, – Резніков

Що далі? Зібрали для вас заяви стосовно подальшого розвитку військових дій.

Міністр зазначив, що кремль мобілізував 500 тисяч солдатів. І хоч офіційно мовилося про 300 тисяч, ситуація на кордонах свідчить таки про пів мільйона.

Окупанти цілком можуть здійснити наступ на двох напрямках: Донбас, а також Південь України. І саме до такого сценарію готуються у Києві.

‼️За інформацією представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк путін віддав наказ до березня захопити території Донецької та Луганської областей

Він заявив, що є ознаки того, що росія готується до нової спроби масованого наступу та захоплення сходу країни.

«Ми спостерігаємо, що російсько-окупаційні війська передислоковують на схід додаткові штурмові групи, підрозділи, озброєння та військову техніку. За даними воєнної розвідки України, путін віддав наказ до березня захопити території Донецької та Луганської областей», – зазначив Андрій Черняк.

Також, представник ГУР МО України зазначив, що росія використовує територію білорусі для підготовки мобілізованих солдатів та не має достатніх сил і засобів, щоб розпочати найближчими тижнями масований наступ на Україну з цього напрямку.

«Станом на сьогодні сформованих ударних груп немає. Немає загрози залучення білорусі до повномасштабного вторгнення на боці росії проти України, але це також, безумовно, ризики, які ми повинні враховувати», – заявив представник воєнної розвідки України.

За оцінкою міжнародних експертів це буде вирішальний етап у війні. І коли Україна дасть відсіч загарбнику, почнеться повне визволення окупованих територій. Насамперед, узбережжя Азовського моря та південь країни: Бердянськ, Приморськ, Мелітополь.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок