Що таке лотерея онлайн та які види ігор бувають?

Бердянськ 24
22.11.2022 · 21:31 · переглядів - 467

Онлайн лотереї та їх види – характерні особливості

Що таке лотерея онлайн та які види ігор бувають?

Лотереї суттєво видозмінилися з моменту своєї появи. Цьому значною мірою сприяв їх перехід в онлайн. Інтернет дав можливість не тільки грати у будь-який час доби з будь-якого місця, але й реалізувати безліч можливостей, які були недоступні з класичними паперовими білетами. Тому сьогодні гравці нерідко губляться, коли, потрапляючи на сайт оператора, бачать серед звичних форматів десятки нових ігор, які, як і раніше, підпадають під визначення лото. Розглянемо, які з них мають найбільший попит, у чому особливості та переваги різних видів.

Тиражні лотереї

Це класичний варіант розіграшів, який багатьом знайомий із дитинства. Зазвичай оператори пропонують один або кілька варіантів такого формату на вибір. Наприклад, на сайті УНЛ можна грати в лотерею Кено, СуперЛото, Лото Максима чи в Лото Трійка. Суть у тому, що гравці повинні вгадати певну кількість чисел із комбінації, щоб отримати джекпот:

  • 5 із 36;
  • 6 із 45;
  • 7 із 49.

Переваги такого виду розіграшів у тому, що ви самі вибираєте числа, а також у них найбільші джекпоти. Проте випадають вони не так часто. Втім, більшість операторів пропонує не лише максимальний приз, а й заохочувальні (за 2-4 вгадані числа). До мінусів можна віднести те, що тираж таких лотерей зазвичай доводиться чекати від одного до кількох днів.

Миттєві лотереї онлайн

Тут результат можна дізнатися за кілька секунд після придбання квитка. Числа також вибирати не потрібно, вам просто потрапить або виграшний білет, або ні. Одні вважають це перевагою, інші недоліком – справа смаку. Зате різновидів миттєвих лотерей онлайн зазвичай набагато більше, ніж тиражних, тому що реалізувати їх набагато простіше. Оператори пропонують десятки тематик на будь-який смак. Наприклад, це може бути інтерфейс у вигляді класичного скретч білета, де потрібно стерти захисне покриття, щоб дізнатися числа. Або це може бути міні гра в креш лото, де потрібно вгадати куди долетить ракета або добереться інший об'єкт. Джекпоти тут менші, але й ставки невеликі, що дає можливість більшій кількості користувачів поринути в світ азартних ігор. Ще один плюс – миттєве зарахування виграшу.

На фото чоловік рахує гроші

Бліц лото

Один із варіантів швидких ігор, які користуються популярністю не тільки у нас, а й у закордонних шанувальників лото. На відміну від миттєвих лотерей, розіграші тут проводяться кожні 5 хвилин, що дає час «назбирати» на більший джекпот. А ось геймплей може похвалитися такою ж різноманітністю. Його суть зводиться до вибору одного або кількох об'єктів, які можуть виявитися виграшними чи ні, проте тематику легко підібрати на свій розсуд. Рекомендуємо обов'язково їх спробувати, якщо класичні тиражні розіграші вже набридли, а миттєві здаються надто прогресивними.

Спортивні лотереї

Це один із варіантів беттингу, проте повністю легальний у нашій країні. ТоТо лотерея, як її ще називають, припускає, що гравець вгадає результати спортивних змагань (зазвичай футбольних матчів). Найчастіше оператори пропонують вгадати не рахунок, а загальний результат матчу – перемога, поразка, нічия. Деякі білети розраховані на ланцюжок із кількох подій. Тут результат вгадати складніше, але й виграш буде суттєвішим.

Це основні види лотерейних ігор, серед яких можуть зустрічатися й інші підвиди чи комбіновані варіанти. Обов'язково спробуйте цей вид дозвілля, якщо азартні розваги приносять вам задоволення. Тільки вибирайте для гри портали легальних операторів, що вбереже вас від ризиків та дасть гарантію отримання свого грошового призу.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок