«Строят одін дом в год». Як «совєтська» людина з Бердянська уявляє собі темпи будівництва в Україні?

Бердянськ 24
01.02.2024 · 19:42 · переглядів - 4034

Показова історія. Чоловік з набором стереотипів і уявних фактів, який ніколи не їздив далі АКЗ, розповідає: а як там в інших містах України.

«Строят одін дом в год». Як «совєтська» людина з Бердянська уявляє собі темпи будівництва в Україні?
Новобудови Івано-Фарнківська - фото від 27 січня 2024 року

Місцевий блогер з окупованого Бердянська «авторитетно» розкладає по темі будівництва. За його словами, після срср все зупинилося.

Дякуючи саме бердянському політичному істеблішменту, в місті дійсно багатоквартирні новобудови можна перелічити на пальцях однієї руки. А от в більшості міст, в тому числі і названих «експертом», останнім десятиліттям спостерігається справжній будівельний бум. Бердянці, які виїхали з міста, напевно, як і ми, дивуються кількості будівництв і зовсім свіжих ЖК. І це за умов повномасштабного вторгнення росії.

Що ми бачили на власні очі: Київ, Ірпінь, Буча, Гостомель, Хмельницький, Дніпро, Одеса, Львів і найсвіжіші враження від Івано-Франківська, де просто зараз кілька десятків активних будівельних майданчиків.

Бердянська чиновники та депутати різних часів, які просто загнали перспективне місто на узбіччя загального розвитку, роздали потужні карти фанатам «совка». І екземпляри, які не те що в Європу, а за межі району останній раз виїздили ще в 90-их, на серйозному обличчі розповідають про Україну, що загиналася. А загинався Бердянськ з «Партією регіонів», «оп-зж» та їх приспішниками.

Ми останніми роками дивувалися прогресу Мелітополя та Маріуполя. І це тому що самі вкрай рідко їздили далі Мелітополя та Маріуполя. Так розвивалася більшість територій України.

Просто ми цього не знали. І, нажаль, дізнаємося тільки під час війни.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок