Святковий концерт до Дня Збройних Сил України

По матеріалам прес-служби виконкому БМР
07.12.2021 · 08:35 · переглядів - 3282

У Бердянську з нагоди 30-ї річниці з дня створення Збройних Сил України у Центрі культури та мистецтв “Нафтохімік” відбувся святковий концерт за участю оркестру військово-морської бази “Схід”


Військовослужбовців та ветеранів від імені Бердянської міської ради, виконавчого комітету та громади міста Бердянськ з професійним святом привітав в.о. міського голови Олександр Свідло:

Свидло Александр

 - Сьогодні свято сильних, мужніх патріотів, які оберігають мир та спокій у нашій країні та нашому рідному місті. І від імені мешканців Бердянська велика вдячність вам за вашу службу. Міська влада допомагала, допомагає та завжди буде допомагати нашим військовослужбовцям, нашим Збройним Силам в їх облаштуванні, створенні належних умов їх побуту, вирішенні нагальних існуючих, на жаль, питань. І ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб створити вам комфортні умови для служби. І це буде робитися і надалі. Я хочу побажати кожному з вас міцного здоров’я, щастя, добробуту, затишного, надійного тилу у ваших домівках. І хочу побажати, щоб ви поверталися здоровими та цілими зі своїх бойових завдань.

Олександр Свідло також вручив ряд нагород. Привітальними адресами були відзначені військові частини, які базуються у нашому місті - військові частини А 3130 Військово-Морських Сил Збройних Сил України; в/ч А 1965 ВМС ЗСУ; в/ч А 0373 ВМС ЗСУ; в/ч А 2611 ВМС ЗСУ; в/ч А 2019 Повітряних Сил Збройних Сил України, а також Бердянський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

За зразкове виконання військового обов’язку, високий професіоналізм, сумлінну службу та з нагоди Дня Збройних Сил України цінним подарунком — наручним годинником — відзначені командир в/ч А2611 підполковник Євген Строганов, помічник начальника командного пункту в/ч А2019 майстер-сержант Олег Ковалюк, рульовий-сигнальник електронавігаційного відділення електронавігаційної команди бойової частини штурманської та зв’язку в/ч А0373-Б, військової частини А0373, старший матрос Артем Онопко та заступник командира в/ч А3130 Олександр Сердюк.

В.о. міського голови Олександр Свідло також вручив ряд подяк військовослужбовцям.

Із Днем Збройних Сил України присутніх також привітали перший заступник голови Бердянської райдержадміністрації Ірина Півень, командир в/ч А3130 капітан 1 рангу Олексій Заяць, голова ГО “Наші Атланти” Анетта Омельченко та представник ГО “Звитяга” Павло Кузнєцов.

Після урочистого блоку святковий концерт продовжив оркестр військово-морської бази “Схід”, бердянські творчі колективи та солісти.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок