Тотальна мілітаризація: бердянських школярів зомбоють з молодших класів

Бердянськ 24
24.10.2023 · 00:28 · переглядів - 1439

Гімн рф, русифікація, викривлення історії - це традиційні методи зомбування бердянських школярів. Однак іноді, особливо "винахідливі" особи, що "навчають" наших дітей вдаються до екстравагантних заходів, приурочених окремій, вузькоспрямованій військовій тематиці.

Тотальна мілітаризація: бердянських школярів зомбоють з молодших класів

Так зване "патріотичне виховання" в школах тимчасово окупованого Бердянська часто приголомшує своєю примітивністю. Як правило все зводиться до прославлення російських загарбників та дискредитації українських воїнів.

Один з таких випадків можна спостерігати на прикладі молодших класів 3-ї школи. Там "педагоги", явно втративши останні краплини адекватності, втягнули учнів молодших класів до шабашу приуроченого "Дню спецназу".

Діти у "шапках-вушанках", з "трьохцвєтною" символікою, зображають елементи ведення ручного бою, а пропагандистка Ваченкова задає провокаційні запитання дівчаткам-підліткам: "Чи готові вони захищати "родіну", якщо стане потреба?"... Безумовно відзначилась і "вчителька" молодших класів Елла Гончаренко, захопливо розповідаючи, що захід проводиться з метою популяризації російського війська і виховання у дітей готовності стати захисниками "родіни".

Маємо чергове свідчення наруги над свідомістю та викривлення психіки українських дітей на тимчасово окупованій території.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 14 травень, вівторок 2024
вчора, 13 травень, понеділок 2024
11 травень, субота 2024
10 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок