У Бердянську два депутати побилися не поділивши дорогу

По матеріалам пресс-службы полиции
26.12.2021 · 14:50 · переглядів - 9443

Під час конфлікту на дорозі між двома депутатами Бердянської міської та районної ради один з них отримав тілесні ушкодження – поліція відкрила кримінальне провадження


Дізнавачем Бердянського районного управління поліція розпочато досудове розслідування  рамках статті 125 Кримінального кодексу України. Призначене проведення судово-медичної експертизи.

25 грудня близько 21.30 поблизу торгівельного центру на вулиці Волонтерів міста Бердянськ між пасажиром і водієм двох транспортних засобів стався конфлікт, в ході якого чоловік 1975 року народження наніс кілька ударів по голові своєму опоненту 1978 року народження. У таких спосіб чоловіки з’ясовували хто має перевагу на дорозі. Співробітники поліції встановили, що обидва учасники є депутатами Бердянської міської та районної ради від різних партій.

В результаті отриманих травм потерпілий звернувся до Бердянської міської лікарні з травмами обличчя. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. ст. 125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження).

Після отримання судово-медичної експертизи буде визначена остаточна правова кваліфікація події.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок