У Бердянську організують виїзні бригади вакцинації

По матеріалам пресс-службы исполкома
23.11.2021 · 10:20 · переглядів - 3806

За пропозицією в.о. міського голови Олександра Свідла організують роботу виїзних вакцинальних бригад в усіх мікрорайонах міста


Під час проведення чергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обговорювався стан надання допомоги хворим на COVID-19 і результативність вакцинальної кампанії.

Начальник відділу охорони здоров’я виконкому Тетяна Марч розповіла про епідемічну ситуацію на території громади, відзначивши її стабілізацію, а також нагадала про доступність вакцин у пунктах щеплень.

В.о. міського голови, секретар міської ради Олександр Свідло поцікавився, яке місце в області за рівнем вакцинації займає наша громада, на що Тетяна Марч повідомила, що третє.

Олександр Свідло звернувся до керівниці сфери охорони здоров’я та наголосив, що організація вакцинації по мікрорайонам міста є оптимальним варіантом проведення щеплень, тому запропонував зосередити увагу на роботі виїзних бригад.

Свидло Александр

«Вам в допомогу наші комітети мікрорайонів, вуличні комітети. Давайте проводити роз’яснювальну роботу серед населення, інформувати людей та формувати заявки груп для вакцинації за місцем проживання мешканців і розташування амбулаторій первинної ланки. Ми отримали зворотній зв'язок: жителям дуже зручно робити щеплення, коли не потрібно їхати в інший район або центр міста. Зазвичай це люди похилого віку та їх організми по-різному реагують на вакцину. Комфорт містян значно підвищує їх мотивацію до імунізації», – відзначив в.о. міського голови.

Олександр Свідло попросив у тижневий термін організувати роботу пунктів щеплень по всім мікрорайонам міста, а також залучити працівників соціальної сфери до підготовки та видачі «ковідних» сертифікатів, щоб підвищити таким чином ефективність роботи медичних фахівців по основному напрямку – вакцинації населення.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок