У Бердянську поліцейські викрили пенсіонера, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні замаху на умисне вбивство

По матеріалам відділу комунікації поліції Запорізької областi
20.09.2021 · 15:16 · переглядів - 5385

Інцидент мав місце на території одного з приватних будинків міста Бердянськ. Літній чоловік під час раптово виниклої сварки спричинив 47-річному знайомому вогнепальне поранення. Наразі потерпілий у важкому стані перебуває у реанімаційному відділенні міської лікарні. Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні особливо тяжкого злочину. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають


17 вересня близько 22 години до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що до лікарні за медичною допомогою із вогнепальним пораненням звернувся місцевий мешканець.

На місце події одразу виїхали співробітники слідчо-оперативної групи, а також оперативники на чолі з керівником районного відділу поліції. Також за вказаною адресою виїхало керівництво обласного главку поліції.

Поліцейські встановили, що на території одного з приватних будинків, по вулиці Цілинній у місті Бердянськ, між потерпілим та його знайомим раптово виник конфлікт, в ході якого останній здійснив постріл в область черевної порожнини опонента. Відпрацювавши отриману інформацію працівники відділу кримінальної поліції оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 80-річний місцевий мешканець.

В ході проведення низки слідчих та оперативно-пошукових заходів правоохоронці встановили місце знаходження речового доказу – револьвера, який підозрюваний сховав одразу після скоєння злочину.

Вилучений речовий доказ направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Наразі потерпілий у важкому стані перебуває у реанімаційному відділенні міської лікарні.

18 вересня слідчим, за процесуального керівництва Бердянської окружної прокуратури, фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п'ятнадцяти років.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок