У Бердянську поліцейські викрили водія вантажівки, який керував в стані наркотичного сп’яніння

По матеріалам пресс-службы полиции
15.12.2021 · 16:27 · переглядів - 4345

14 грудня близько 14 години на трасі неподалік села Нововасилівка працівники відділу реагування патрульної поліції Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області зупинили автомобіль «Daf» за порушення Правил дорожнього руху

У Бердянську поліцейські викрили водія вантажівки, який керував в стані наркотичного сп’яніння

Перевіркою документів встановлено, що водій вантажівки працевлаштований на одному з підприємств у Полтавській області з надання в оренду спеціальних транспортних засобів, призначених для будівельних робіт.

Під час спілкування з 37-річним керманичем правоохоронці виявили у нього явні зовнішні ознаки наркотичного сп'яніння (поведінка не відповідала обстановці, почервоніння обличчя, звужені зіниці очей, які не реагували на світло) та запропонували пройти огляд на визначення стану сп'яніння у найближчому медичному закладі. Стан наркотичного сп’яння підтверджено висновком лікаря.

Поліцейські вилучили у порушника посвідчення водія та склали відносно нього два адміністративні протоколи за ч.1 ст. 122-2 «Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху» та ч.1 130 «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Бердянські поліцейські закликають водіїв бути відповідальними та не порушувати правила дорожнього руху.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок