У Бердянську поліцейські вилучили наркотики на суму у 35 тисяч гривень

По матеріалам пресс-службы полиции
19.03.2021 · 09:39 · переглядів - 2407

Наркотичні речовини направлено на дослідження. По їх завершенню діям 49-річного чоловіка буде надано остаточну правову кваліфікацію. Тривають слідчі дії.

У Бердянську поліцейські вилучили наркотики на суму у 35 тисяч гривень

16 березня слідчі Бердянського районного відділу поліції спільно з працівниками Управління боротьби з наркозлочинністю у Запорізькій області, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, в рамках розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, провели санкціонований обшук приватного будинку в одному з сіл Бердянського району.

За місцем проживання раніше судимого чоловіка 1971 року народження, працівники поліції виявили та вилучили п’ять пластикових ємкостей та одну картонну коробку з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору (за попередніми даними “канабіс”) загальною вагою понад 300 грам.

За цінами «чорного ринку» вартість вилученого наркотичного засобу складає близько 35 тисяч гривень.

Наразі вилучену в ході обшуку речовину направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Остаточна правова кваліфікація діям чоловіка буде надана по завершенню експертних досліджень. Тривають слідчі дії.

Запорізька поліція звертається до громадян з проханням повідомляти про відомі факти збуту, розповсюдження наркотичних речовин, наркопосіви та наркопритони. Телефон «гарячої лінії»: 239-28-72, 050-850-37-12 або «102».




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок