У Бердянську поліцейські затримали чоловіка, який скоїв ДТП у нетверезому стані

По матеріалам відділу комунікації поліції Запорізької областi
03.08.2021 · 12:04 · переглядів - 4628

Іномарка, якою керував військовослужбовець у стані алкогольного сп’яніння, з'їхала з проїзної частини та зіткнулася з деревами обабіч дороги. Правопорушника затримали в порядку ст.208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження.

У Бердянську поліцейські затримали чоловіка, який скоїв ДТП у нетверезому стані

02 серпня близько 14-ї години до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Новопетрівка Бердянського району. На місце події прибув наряд відділу реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Поліцейські з'ясували, що 21-річний водій автомобіля Фольксваген на заокругленні дороги не впорався з керуванням, внаслідок чого транспортний засіб занесло поза межі проїзної частини, де відбулося зіткнення з двома деревами.

В результаті аварії водій і 50-річний пасажир отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до міської лікарні. Обидва є контрактними військовослужбовцями.

Подальшою перевіркою обставин аварії встановлено, що водій керував автомобілем у стані сп’яніння. В його крові виявлено 2,3 проміле алкоголю.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Співробітники поліції затримали водія в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок