У Бердянську поліцейські затримали двох мешканців сусідньої області у вчиненні хуліганських дій

По матеріалам відділу комунікації поліції Запорізької областi
13.07.2021 · 12:07 · переглядів - 2533

Наразі їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину. За скоєне зловмисникам загрожує до семи років ув’язнення. Слідчі дії тривають


Слідчим Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області, за процесуального керівництва Бердянської окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. У скоєнні хуліганських дій обґрунтовано підозрюються двоє мешканців Дніпропетровської області 1974 та 1990 років народження.

Встановлено, що 11 липня о 15 годині вказані зловмисники, знаходячись неподалік одного з домоволодінь по вулиці Набережній в місті Бердянськ, спровокували сварку зі своїм 27-річним раніше знайомим чоловіком. В ході якої, погрожуючи ножем та застосовуючи дерев’яну биту, нанесли йому тілесні ушкодження. Наразі потерпілому нічого не загрожує. Правоохоронці вилучили знаряддя скоєння злочину.

Поліцейські затримали правопорушників у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Молодший з чоловіків раніше судимий за корисливі злочини. Наразі обом зловмисникам повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо обрання їм запобіжних заходів. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Крім того, правоохоронці встановили, що один зі свідків вказаної події, також мешканець Дніпропетровської області 1986 року народження, намагаючись зупинити хуліганські дії підозрюваних, декілька разів зробив постріли з пневматичного пістолету. За даним фактом проводиться перевірка.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок