У Бердянську відкрили нову поліцейську станцію

По матеріалам відділу комунікації поліції Запорізької областi
30.06.2021 · 16:38 · переглядів - 3898

Розташована вона в приміщенні ЗОШ №4 міста Бердянськ по вулиці Петровський шлях будинок № 62, в мікрорайоні 8 березня з загальною чисельністю населення близько 6 тисяч громадян


30 червня у робочому режимі без гучних промов і традиційного перерізування червоної стрічки. відбулося відкриття поліцейської станції для дільничних офіцерів поліції Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області. Для працівників служби превентивної діяльності розширення мережі опорних пунктів напряму залежить покращення криміногенної ситуації.

У відкритті поліцейської станції взяли участь депутат Бердянської міської ради Тетяна Лігута та т.в.о. начальника відділу превенції Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області Сергій Шиян.

Приміщення для прийому громадян виділила місцева влада та забезпечила необхідні умови для виконання професійних обов’язків дільничних офіцерів поліції. Створення поліцейських станцій з комфортними умовами для ефективної роботи — значний стимул для підвищення престижності професії дільничного.

Громадян прийматимуть дільничні офіцери майор поліції Решетов Олексій Віталійович та лейтенант поліції Коваль Олександр Сергійович, згідно графіку – у вівторок та четвер з 16 до 19 години.

Основою правопорядку є і буде профілактична робота із контингентом, схильним до вчинення протиправних дій, також своєчасне реагування на заяви та повідомлення про кримінальні, адміністративні правопорушення або події, підтримання комунікації з населенням, органами державної влади та місцевого самоврядування, керівниками підприємств, установ, організацій, навчальних та культурних закладів, громадськими формуваннями з питань профілактики правопорушень та забезпечення публічної безпеки і порядку.

 - Для мене, як для представника інтересів мешканців міста дуже важливо, щоб була налагоджена на достатньому рівні комунікація з органами правопорядку та захисту громадян. Сподіваюся, що відкриття поліцейських станцій в мікрорайонах нашого міста буде сприяти подальшому укріпленню безпеки та правопорядку. Дуже приємно, що співробітники нашого районного відділу поліції завжди відклиються на звернення депутатського корпусу, - заявила Тетяна Лігута.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок