У Бердянську внаслідок обриву електроліній під час негоди, від ураження струмом загинуло двоє людей – поліція відкрила кримінальні провадження

По матеріалам Полиция
23.07.2021 · 13:30 · переглядів - 8108

Стихійне лихо у курортному місті спричинило також підтоплення та знеструмлення понад 2600 об'єктів власності.

У Бердянську внаслідок обриву електроліній під час негоди, від ураження струмом загинуло двоє людей – поліція відкрила кримінальні провадження

Працівники поліції спільно з військовослужбовцями та рятувальниками несли посилену службу по допомозі населенню та забезпеченню громадського порядку.

22 липня близько 16:30 в Бердянську розпочався дощ, який перейшов у сильну зливу, внаслідок чого в нижній частині міста була підтоплена проїзна частина та ускладнено рух транспорту. Водою підтопило близько 70 об'єктів власності, з яких евакуйовані 32 особи в тому числі десятеро дітей.

На перехресті вулиць Петровського та Перемоги, шквальним вітром обірвало електричні дроти, які впали у воду, що текла вулицями.  Внаслідок цього, від ураження електричним струмом було смертельно травмовано двох чоловіків. На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердянського  районного відділу поліції. Правоохоронці встановили очевидців трагедії.

За результатами огляду місця події, слідством внесені відомості до ЄРДР за статтями - ст.115 ч.2 «Умисне вбивство» з поміткою «Нещасний випадок» та ч. 1 ст. 367 «Службова недбалість» Кримінального кодексу України.

Близько 17:30 у курортному місті  через стихійну негоду та підтоплення відбулося знеструмлення близько  2650 об’єктів власності, з них 2600 - приватного сектору, 30 баз відпочинку, а також 18 житлових будинків. В окремих місцях рівень води досягав півметра.  

Несення служби по допомозі населенню та  забезпеченню публічної безпеки і порядку здійснювали 2 слідчо-оперативні групи поліції, 4 автопатруля сектору реагування патрульної поліції Бердянського відділу поліції, 2 автопатруля  Управління патрульної поліції, 20 нарядів військовослужбовців Національної гвардії України, а також рятівники Державної служби надзвичайних ситуацій, які задіяли 9 одиниць спецтехніки.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 березень, вівторок 2024
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок