У Броварах загинуло керівництво МВС

Бердянськ 24
18.01.2023 · 11:04 · переглядів - 1065

Під час аварії вертольота у Броварах на борту перебували міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його заступник Євген Єнін та держсекретар МВС Юрій Лубкович.

У Броварах загинуло керівництво МВС

Під час падіння вертольота ДСНС у місті Бровари під Києвом загинули 16 осіб, включаючи найвище керівництво МВС України. Про це повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко у середу, 18 січня.

"Сьогодні вранці, 18 січня, у Броварах розбився вертоліт ДСНС. Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС: міністр (Денис Монастирський), перший заступник міністра (Євген Єнін) та державний секретар (Юрій Лубкович)", - розповів Клименко.

За його словами, всього поки що відомо про 16 загиблих, серед них двоє дітей. Із них дев'ять перебували на борту вертольота.

"22 постраждалих перебувають у лікарні, з яких 10 дітей. На місці працюють усі профільні та спеціалізовані служби. Триває огляд місця події", - додав Клименко.

 

Правоохоронці розглядають всі можливі версії авіакатастрофи у Броварах

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, справа перебуває на особистому контролі у генпрокурора.

Правоохоронці розглядають всі можливі версії аварії гвинтокрила у Броварах на Київщині. Про це повідомив генпрокурор Андрій Костін.

"Зараз на місці трагедії працюють слідчі та експерти. Проводяться невідкладні слідчі дії. Натепер ми розглядаємо всі можливі версії аварії гвинтокрила. Досудове розслідування доручено слідчим СБУ", - зазначив він.

Костін наголосив, що справа перебуває під його особистим контролем.

Станом на 10:30 відомо про 18 загиблих, з них - троє дітей, та 29 поранених, 15 з яких - діти. Вони перебувають у лікарні.

 

Офіційна інформація ДСНС щодо надзвичайної ситуації, пов’язаної із авіаційною катастрофою на Київщині

18 січня о 08:20 у м. Бровари Київської області внаслідок падіння вертольоту ДСНС ЕС-225 (бортовий номер 54) сталося пошкодження будівлі ДНЗ з послідуючим загоранням, скління у чотирнадцяти-поверховому житловому будинку та 3 легкових автомобілів. О 09:06 пожежу в будівлі локалізовано на площі 500 м кв, а о 09:28 - ліквідовано.

На борту перебувало 9 людей: 6 чоловік оперативної групи МВС, включно із керівництвом Міністерства внутрішніх справ, а також 3 члена екіпажу ДСНС.

Внаслідок надзвичайної ситуації станом на 11 годину загинуло 15 людей, з них 3 дитини.

Травмовано 25 осіб (з них 15 дорослих та 10 дітей), яких госпіталізовано до лікарень (інформація уточнюється).



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок