У курортному Бердянську оперативники викрили серійного крадія

По матеріалам пресс-службы полиции
30.07.2021 · 09:35 · переглядів - 5062

Чоловік мешкає у Києві, а з початком курортного сезону орендував квартиру в Бердянську. Встановлено, що ним скоєно дві крадіжки мобільних телефонів у розважальних закладах міста. Але поліцейські мають підстави вважати, що це не остаточна цифра.


26 липня до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшла заява від жінки, яка повідомила, що в кафе розташованому у середмісті, невідомий скоїв крадіжку її мобільного телефону, який вона залишила на столику. 28 липня аналогічна крадіжка була зафіксована в іншому кафе міста.

Співробітники кримінальної поліції Бердянського районного відділу зібрали оперативну інформацію і встановили, що до крадіжок ймовірно причетний «гастролер» з Києва - 32-річний уродженець Азербайджану, який з початком курортного сезону орендував квартиру в Бердянську. В столиці чоловік вже був неодноразово судимий за скоєння корисливих злочинів.

Оперативники викрили чоловіка на одній з вулиць міста. У відділу поліції під час опитування, він зізнався у скоєнні двох крадіжок мобільних телефонів. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Остаточна кількість злочинних епізодів, скоєних фігурантом, буде встановлена в рамках досудового розслідування. Вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру та обрання запобіжного заходу.

Співробітники поліції звертаються до громадян з проханням бути пильними і не залишати свої особисті речі без нагляду, особливо під час відпочинку в розважальних закладах, адже вони  можуть стати легкою здобиччю злодіїв.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок